Heb deze advertentie op marktplaats gezien, maar weet niet of het betrouwbaar is. Jullie mening??
http://www.marktplaats.nl/markt/autodivers....htm?zoek=bravo
Zo staat er nog een zelfde advertentie van die persoon maar dan met een cupdiffusor.
http://www.marktplaats.nl/markt/autodivers....htm?zoek=bravo
zo nieuw ziet de voorspoiler er niet uit, het groene mos staat aan de binnekant :?
TheLizard
Jun 15 2004, 13:18
is betrouwbaar, bravogt heeft er geloof ik ook al meerdere dingen besteld
QUOTE (TheLizard)
is betrouwbaar, bravogt heeft er geloof ik ook al meerdere dingen besteld

zo ziet poly er gewoon uit aan de binnekant. is gewoon de lichtinval denk ik
ik heb er ook al bij gekocht. sympathieke jong en goede service
Bravo 1.6 16v
Jun 15 2004, 17:59
is vertrouwbaar die jongen woont 15 minuten van me af rijden, ik ben er regelmatig die gaan een eigen bedrijf nu opstarten
greets bravo 1.2 16v
Triple B
Jun 15 2004, 21:44
ik ben elke keer met hem aan het onderhandelen en bestellen ook voor de club dus als je er intresse in heb laat even weten
want als ik bestel betaal je geen verzendkosten
ik hoor het wel van jullie
en ja hij is betrouwbaar
heb interesse voor beide onderdelen, dus als je wat voor me kunt betekenen, hoor ik het wel.
Triple B
Jun 16 2004, 16:00
stuur even een pm met je gegevens en met de gegevens die jij wil kopen
dan zet ik ze in bestelling
Alvast bedankt Bravogt,
JE hoort nog van mij. Ben nu nog even bezig met velgen, heeft even prioriteit.
groet
Slider
Jun 18 2004, 08:12
Slotje
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.